Fashion

Magazin exclusiv costume bărbați în Cluj

Magazin costume barbati Cluj Soporului

Gentlemen’s Boutique – cel mai complet magazin de costume pentru bărbați din Cluj Napoca

Începând cu anul 2020, bărbații au la dispoziție în Cluj un magazin exclusiv destinat lor în care găsesc costume pentru bărbați, sacouri, cămăși, jeans, încălțăminte și accesorii. Mai mult decât atât, sunt asigurate toate facilitățile începând cu parcarea din fața magazinului. Pentru ca experiența să fie una desăvârșită, serviciile de consultanță de imagine și de croitorie nu lipsesc din cadrul magazinului.

Magazin exclusiv costume bărbați in Cluj

”Cine suntem?” – este numele sugestiv al primului videoclip pe care vi-l prezentăm și se adresează în mod special tuturor celor care au aflat astăzi despre magazinul nostru fizic.

După cum spune și titlul, Gentlemen’s Boutique este un magazin exclusiv de costume pentru barbati situat în Cluj Napoca pe strada Soporului nr.8 din cartierul Grand Park Residence.

Avem plăcerea de a pune la dispoziția dumneavoastră o mini-serie de videoclipuri educative. Dorim să vă facem cunoscută activitatea noastră și să formăm dpdv. vestimentar comunitatea care ne urmărește.

Daca vă aflați în căutarea unor costume pentru bărbați care să vă vină turnate pe linia corpului atunci vă așteptăm la noi în magazin! In cazul în care nu puteți ajunge în magazinul Gentlemen’s Boutique puteți comanda online. Livrăm comanda în 24h!

În episoadele următoare vă vom oferi diverse informații care aplicate corect vor aduce un plus de valoare imaginii dumneavoastră.

P.S : Episodul următor va fi despre baza unei ținute – costumul.

Gentlemen's Boutique

Produse de înaltă calitate, consultanță de imagine și servicii de croitorie Su Misura

La începutul anului 2017 am fondat brandul Gentlemen’s Boutique.

Sunt deosebit de încântat să fac ceea ce îmi place, să ofer celor care îmi trec pragul toate cunoștiințele mele în domeniu, să le pun la dispoziție produse în care eu cred și le recomand tuturor domnilor pentru un plus de imagine!

Vă salut! Sunt Norbert Deac și sunt consultant de imagine la Gentlemen’s Boutique. Bazându-ne pe datele metrice aplicăm cliențiilor noștri servicii de consultanță vestimentară și croitorie după linia corpului menite să le ofere cea mai bună imagine a lor!

Gentlemen’s Boutique este un magazin dedicat exclusiv bărbatului unde vă pregătim pentru cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră! Ai idee cum să alegi costumul potrivit pentru evenimentul la care vei participa? Știi să îl accesorizezi astfel încât să îl pui în valoare?

Vino la noi în showroom și lasă-ne să ne ocupăm de imaginea ta!

#gentlemensboutique #costumebarbaticluj #madetomeasure

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *