Esti in cautarea unor accesorii pentru costume barbati? Alege din colectia noastra diversa, accesorii unice pentru o tinuta perfecta! Dupa cum ti-am spus in episodul cu numarul doi – Bazele unei tinute, accesoriile costumului barbatesc reprezinta rafinamentul unei tinute iar detaliile, conteaza intodeauna. Mereu fac diferenta!

Cravata din matase deschide lista in materie de accesorii costume barbati. Cand vine vorba despre cravate barbatii trebuie sa aleaga intotdeauna cravata dupa latimea reverului sacoului. Calitativ vorbind opteaza intodeauna pentru o cravata din matase naturala, e o investitie pe termen lung. Dupa cravata din matase o alta varianta de calitate buna este cravata din microfibre. Lungimea cravatelor este importanta, ai grija ca varful acesteia sa pice mereu pe betelia pantalonilor/pe curea.Tot in categoria accesorii costume pentru barbati se incadreaza si batistele din matase naturala. O batista din matase are dimensiunea minima de 30x30cm. Vei gasi diverse batiste in comert insa un standard de calitate sunt batistele fabricate din seta silk precum cele pe care ti le oferim noi.

O camasa cu mansete duble impune intotdeauna butoni. Alege butonii pentru camasa in functie de culoarea costumului. Un detaliu important in privinta butonilor este culoarea ramei lor. Ai grija sa fie similara cu paftaua curelei. Cureaua sa fie intotdeauna din piele naturala si cu catarama fabricata din nichel sau otel inoxidabil.

Cand vine vorba despre costume pentru barbati, sosetele sunt accesorii indispensabile. Alege-le intotdeauna pe cele mai lungi si obligatoriu din bumbac sau matase. Soseta trebuie sa fie mereu in aceleasi tonuri de culoare cu pantalonii costumului.

 

Afișez 1 - 15 din 107 rezultate

Show sidebar

Ac Pin pentru Guler Camasa

Batista Sacou – Matase – Alb Floral

100 lei

Batista Sacou – Matase – Albastru Dark

100 lei

Batista Sacou – Matase – Albastru Paisley

100 lei

Batista Sacou – Matase – Bej Burgundy

100 lei

Batista Sacou – Matase – Bleu Bordeaux

100 lei

Batista Sacou – Matase – Bleumarin Bordeaux

100 lei

Batista Sacou – Matase – Bleumarin Primavera

100 lei

Batista Sacou – Matase – Galben Albastru

100 lei

Batista Sacou – Matase – Galben Mov

100 lei

Batista Sacou – Matase – Galben Paisley

100 lei

Batista Sacou – Matase – Gri Rosu

100 lei

Batista Sacou – Matase – Maro Circle

100 lei

Batista Sacou – Matase – Maro Orange

100 lei

Batista Sacou – Matase – Maro Stars

100 lei