Retur

Politica de Retur

Înțelegem că, uneori, alegerile pot să nu corespundă așteptărilor, iar dreptul la retur este important. Politica noastră de retur este concepută pentru a ne asigura că fiecare client este mulțumit de achizițiile sale. Dacă decideți să returnați unul sau mai multe produse, vă rugăm să aveți în vedere câteva reguli esențiale.

  • Returul trebuie anunțat în termen de 24 de ore de la primirea coletului. Această notificare timpurie ne permite să gestionăm eficient procesul de retur, asigurând un tranzit fără probleme și menținând un stoc actualizat în permanență.
  • Conform legislației în vigoare, dreptul dumneavoastră de retur este valabil timp de 14 zile de la primirea comenzii. În acest interval, sunteți eligibil pentru a returna produsele care nu corespund așteptărilor dumneavoastră. Vă rugăm să aveți în vedere că transportul returului este suportat de către client, conform normelor legislative.
  • Dacă doriți să schimbați un produs pentru o mărime diferită, vă oferim transport gratuit pentru retur, valabil o singură dată. Această politică NU SE APLICĂ în cazul localităților aflate în afara ariei de acoperire a serviciilor noastre de curierat (Fan Courier și Cargus)!
  • Dacă decideți să returnați un produs fără a dori altceva în schimb, vom rambursa contravaloarea produsului prin transfer bancar. Această procedură se va realiza în contul specificat de dumneavoastră în termen maxim de 7 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat.
  • Adresa pentru retur este : SC GENTLEMENS BOUTIQUE SRL – Strada Soporului, nr.8, Cluj Napoca – contact : +40 747 851 068

Formular de Retur