Livrare și Plată

Modalități de Plată

În magazinul nostru fizic, oferim mai multe modalități de plată în funcție de preferințele dumneavoastră. Puteți alege să achitați numerar (CASH), cu un ORDIN DE PLATĂ bazat pe factura emisă sau să utilizați plata E-Pos cu CARD BANCAR – fără comision suplimentar.

Această diversitate de opțiuni asigură o experiență de cumpărături cât se poate de convenabilă și personalizată.

Dacă preferați să faceți cumpărături online prin intermediul magazinului nostru virtual, aveți la dispoziție două modalități de plată, fiecare adaptată nevoilor dumneavoastră:

  1. Ramburs la livrare: Dacă alegeți această opțiune, puteți plăti suma totală la primirea coletului. Aceasta oferă un nivel suplimentar de comoditate, deoarece plătiți atunci când aveți produsele în mână. Este important de menționat că această opțiune nu implică niciun comision suplimentar pentru client.
  2. Plată online cu cardul: Dacă preferați să faceți plata în avans, puteți utiliza cardul bancar pentru a achita comanda dumneavoastră online. Este o metodă rapidă și sigură de a finaliza tranzacția. Iar pentru confortul dumneavoastră, nu percepem comisioane suplimentare pentru această opțiune.

Indiferent de opțiunea aleasă, ne dorim ca fiecare etapă a procesului de cumpărare să fie cât mai fluidă și transparentă posibil. La Gentlemens Boutique S.R.L., ne străduim să vă oferim nu doar produse de calitate, ci și o experiență de cumpărături plăcută și convenabilă.

Livrare

Pentru orice comandă plasată care depăsește suma de 1000 LEI veți beneficia de transport GRATUIT.

Este important să menționăm că transportul gratuit este valabil doar în localitățile aflate în acoperirea serviciilor noastre de curierat (Fan Curier și Cargus). Dacă optați pentru livrarea într-o localitate situată la o distanță suplimentară față de sediul principal al firmei de curierat, aveți două opțiuni disponibile:

  • suportarea costului transportului
  • alegerea ridicării comenzii direct de la sediul nostru, în acest caz transportul rămânând gratuit!

Pentru a asigura o livrare rapidă și eficientă, colaborăm cu partenerii noștri de încredere, Fan Courier și Cargus, în funcție de disponibilitatea imediată pentru preluarea comenzilor. Livrarea se face la domiciliul clientului, de obicei, în 24 de ore de la expedierea comenzii, iar în zonele rurale, poate ajunge la destinație în maxim 48 de ore.