Descopera colectia de costume de ceremonie Gentlemen’s Boutique adresata mirilor, pentru nunta sau stare civila!

Se spune ca miresele isi viseaza rochia cu mult timp inainte de marele eveniment. Nu putem spune acelasi lucru despre barbati prin simplul motiv ca majoritatea aleg tinuta de mire in pragul nuntii. Costumul de mire ar trebui sa fie unul simplu, elegant, clasic. Printre cele mai elegante costume de ceremonie , cele mai cunoscute si cele mai apreciate costume barbatesti de acest gen sunt smoking-ul si tuxedo. Indiferent ca este o varianta intr-un singur rand de nasturi sau un model de costum double breasted.

Recomandam mirilor sa aleaga un costum negru, daca nunta se desfasoara dupa apusul soarelui. Camasa obligatoriu alba cu guler clasic si mansete cu inchidere la butoni. Nu purta curea la pantaloni, in special la smoking! Pantofii sa fie din piele si neaparat negri, lacuiti sau semi-lacuiti. Sosetele sa fie cat mai lungi posibil si de aceeasi culoare cu pantalonul, negre in acest caz. In materie de accesorii, cravata neagra sau papion negru – ambele din matase. Batista, alba, scoasa pret de 2cm din buzunarul sacoului.

In cazul in care esti mire si doresti un costum pentru starea civila nu este un must sa optezi pentru costume de ceremonie. Poti alege cu incredere costume uni intr-o singura culoare, fie ele la un rand sau chiar doua randuri de nasturi. Nu asorta papion la aceste costume, este hidos si incorect din punct de vedere vetsimentar. Monteaza o cravata din matase de latime direct proportionala cu reverul sacoului si o batista de contrast.

Afișez 1–20 din 24 de rezultate

Show sidebar

Costum Albastru Electric – Single Breasted Uni

Costum Barbati Albastru Double Breasted

Costum Barbati Double Breasted Baby Blue

Costum Barbati Double Breasted Bleumarin

Costum Barbati Double Breasted Gri

Costum Barbati Double Breasted Negru

Costum Barbati Double Breasted Verde Olive

Costum Barbati Vitale Barberis Bleumarin

Costum Barbati Vitale Barberis Canonico Diplomat

Costum Beige Single Breasted

Costum Bleu Double Breasted

Costum Bleumarin Barbati cu Vesta Albastra

Costum Bleumarin Barbati cu Vesta Bordo

Costum Bleumarin Single Breasted

Costum Business Barbati Vitale Barberis

Costum Business Gri Single Breasted

Costum Elegant Barbati Midnight Blue

Costum Elegant cu Vesta Bleumarin

Costum Elegant cu Vesta Gri

Costum Elegant Double Breasted Gri