Descopera colectia de costume de ceremonie Gentlemen’s Boutique adresata mirilor, pentru nunta sau stare civila!

Se spune ca miresele isi viseaza rochia cu mult timp inainte de marele eveniment. Nu putem spune acelasi lucru despre barbati prin simplul motiv ca majoritatea aleg tinuta de mire in pragul nuntii. Costumul de mire ar trebui sa fie unul simplu, elegant, clasic. Printre cele mai elegante costume de ceremonie , cele mai cunoscute si cele mai apreciate costume barbatesti de acest gen sunt smoking-ul si tuxedo. Indiferent ca este o varianta intr-un singur rand de nasturi sau un model de costum double breasted.

Recomandam mirilor sa aleaga un costum negru, daca nunta se desfasoara dupa apusul soarelui. Camasa obligatoriu alba cu guler clasic si mansete cu inchidere la butoni. Nu purta curea la pantaloni, in special la smoking! Pantofii sa fie din piele si neaparat negri, lacuiti sau semi-lacuiti. Sosetele sa fie cat mai lungi posibil si de aceeasi culoare cu pantalonul, negre in acest caz. In materie de accesorii, cravata neagra sau papion negru – ambele din matase. Batista, alba, scoasa pret de 2cm din buzunarul sacoului.

In cazul in care esti mire si doresti un costum pentru starea civila nu este un must sa optezi pentru costume de ceremonie. Poti alege cu incredere costume uni intr-o singura culoare, fie ele la un rand sau chiar doua randuri de nasturi. Nu asorta papion la aceste costume, este hidos si incorect din punct de vedere vetsimentar. Monteaza o cravata din matase de latime direct proportionala cu reverul sacoului si o batista de contrast.

Afișez toate cele 9 rezultate

Show sidebar