Fashion, Sfaturi Utile

Cămăși bărbați Luxury by Gentlemen’s Boutique

Camasi Barbati Luxury by Gentlemen's Boutique

Descoperă noua colecție de cămăși din bumbac pentru bărbați Luxury by Gentlemen’s Boutique realizată în EDIȚIE LIMITATĂ din materiale premium! Cămășile din colecția noastră sunt realizate pe croi *cambrat (*croi intermediar intre slim si regular). Materialul calitativ și croiul corect pe care sunt produse aceste camasi sunt apreciate chiar si de cei mai pretentiosi barbati! In noua colecție de cămăși Luxury by Gentlemen’s Boutique veți descoperi atât cămăși casual cât și cămăși business pentru bărbați sau cămăși de ceremonie! Toate cămășile prezentate sunt realizate din materiale precum 100% bumbac sau 100% in! Cămășile bărbătești din colecția noastră sunt realizate pe mărimi de la 36 (XS) până la 46 (XXL). Odată epuizat un material din colecție, nu se reproduce pentru a păstra unicitatea produsului!

Luxury Collection by Gentlemen’s Boutique

Descoperă cămăși business pentru bărbați în noua colecție

Cămăși business

Bărbații din mediul business-office ar trebui să aibe in garderoba un numar cât mai mare de cămăși albe. Indiferent că discutăm despre o cămașă albă cu nasturi sau despre o  cămășă cu butoni, cămașa albă este imperioasă! Este cel mai ușor de asortat la orice costum sau ținută și transmite seriozitate și încredere! După cămășile albe, urmatoarele opțiuni sunt cămașa albastrăcămașa bleumarin și cămăsile în dungi! Nu se recomandă să îmbrăcați sub nicio formă cămăși negre la birou sau în mediul de afaceri! Cămașa neagră este recomandată a fi purtată după ce apune soarele. Dacă sunteți invitat la un eveniment de seară îmbrăcați o cămașă neagră cu butoni! La un cocktail, puteți îmbrăca o cămașă neagră cu nasturi!

Cămăși PopOver

Cămăși Casual pentru bărbați – Luxury Collection

Cămăși casual

In noua colecție de cămăși pentru bărbați Luxury by #GentlemensBoutique veți descoperi o selecție de cămăși casual deosebite! Atunci când nu se impune să porti o cămașă dar nu te poți prezenta în tricou, poți apela la alternativa noastră: cămașă popover. Se îmbracă la fel de ușor ca un tricou însă terminația mânecilor este cu manșete simple iar gulerul se închide cu nasturi până în zona pieptului. O altă cămașă popover pentru bărbați pe care o recomandăm este cămașa bleu – ușor de asortat în garderoba masculină! Dacă sunteți amator de reduceri puteți profita acum de zona outlet și să comandați o cămașă în dungi! Înainte de a plasa o comandă online avem rugămintea să consultați ghidul de mărimi din pagina produsului.

100% Linen

Cămăși din in pentru bărbați – Luxury Collection

Cămăși din in

Bineînțeles, din colecția noastră de cămăși pentru bărbați nu puteau să lipsească aceste minunate cămăși din in! Cămășile din in permit pielii să respire atunci când temperaturile sunt ridicate. Aceste cămăși sunt recomandate de obicei în sezonul de vară. Veți găsi în colecția noastră de cămăși pentru bărbați diferite modele de cămăși din in – unele colorate, în dungi iar altele simple, uni. Una dintre cămășile noastre favorite este cămașa în dungi turcoise! O alta cămașă din in pe care trebuie neapărat să o aveți este cămașa albăcu buzunar la piept unde puteți pune ochelarii sau trabucul, după caz. Alte cămăși din in pe care vi le recomandăm sunt cămașa bleumarin și cămașa în dungi bleu. Pentru cei mai excentrici dintre voi am pregătit cămașa gri cu dungi roz!

Vă așteptăm să descoperiți în showroom întreaga colecție de cămăși pentru bărbați Luxury by Gentlemen’s Boutique! 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *