Îmbrăcăminte pentru bărbați realizată cu ajutorul AI prin tehnologia Body Scanner
Încălțăminte la comandă pe mărimi de la 39 la 47

MADE TO MEASURE

Costume Barbati Made To Measure in Cluj Napoca la Gentlemen's Boutique pe strada Soporului nr.8

Și tu îți găsești cu greu haine care să îți vină bine?

Made To Measure este soluția! Chiar dacă nu pare, și noi, bărbații, ne confruntăm deseori cu probleme atunci când vine vorba despre îmbrăcămintea pe care dorim să o purtăm. În primul rând, dorim să vă urăm bun venit în universul Gentlemen’s Boutique, vă asigurăm că puteți conta pe noi atunci când vine vorba despre funcționalitatea și estetica hainelor pe care le purtați.

Ce înseamnă MTM, RTW și Bespoke?

Vestimentația masculină este disponibilă astăzi sub trei forme, Ready to Wear (RTW) – gata de îmbrăcat, în general hainele care se găsesc la raft în mall, Made To Measure (MTM) – cea mai accesibilă soluție vestimentară pentru produsele realizate la comandă dar într-un mod limitat de opțiuni , și Bespoke, experiența supremă în materie de croitorie și design atunci când discutăm despre un produs realizat la comandă care are legătura strict cu tine.

Dacă ați ajuns aici, înseamnă că vă confruntați cu una dintre următoarele situații, fie nu găsiți niciun produs disponibil pe dimensiunile dumneavoastră în magazinele obișnuite fie sunteți un bărbat cu un bagaj vast de cunoștiințe în domeniu și obișnuiți să comandați produse bazate pe matricea vestimentară și să le personalizați după bunul plac.

Oricare ar fi situația în care vă regăsiți, noi vă oferim suportul de care aveți nevoie prin serviciul dedicat Made To Measure în care vă punem la dispoziție un consilier vestimentar care vă va asista pe tot parcursul ședinței de shopping, un croitor și un portofoliu diversificat de țesături din care puteți să alegeți exact ce doriți să îmbrăcați (stofele din care putem realiza produse MTM fac parte din portofoliile furnizorilor precum Vitale Barberis Canonico, Loro Piana, Zignone, F.lli Taglia di Delfino, F.lli Cerruti, Dormeuil, etc).

Suntem primii din Europa de Est care dețin tehnologia Body Scanner și o folosesc în procesul Made To Measure

Pentru a elimina total riscurile și pentru a îmbunătăți acuratețea cu care realizăm produsele la comandă am investit într-o tehnologie bazată pe inteligență artificială, un scanner coporal menit să redea cu precizie milimetrică dimensiunile și volumul clientului și mai mult decât atât, să ne ofere un manechin virtual realizat după asemănarea dumneavoastră, manechin pe care noi îl putem consulta în lipsă pentru viitoarele comenzi, fără a fi nevoie să vă mai deplasați în showroom. În urma experienței Made To Measure din magazinul nostru veți primi și o fișă de croitorie cu toate dimensiunile proprii pentru a o putea consulta atunci când doriți să plasați comenzi online în magazinul nostru gentlemensboutique.ro

Made To Measure – Încălțăminte la comandă pentru bărbați

Dacă ai o problemă în ceea ce privește pantofii, noi avem soluția! Am introdus un nou serviciu în portofoliul nostru – încălțăminte la comandă pentru bărbați! Putem realiza pantofi la comandă, sneakers, mocasini, loafers și ghete, totul custom-made. Pentru a avea parte de o experiență senzorială plăcută, îți vom oferi calapodul de probă care ți se potrivește pentru a putea confirma comanda. Vei atinge fiecare tip de piele pe care îl dorești pe încălțăminte. Poți selecta dintr-o varietate de tălpi și poți alege dintr-o gamă largă de modele. Opțional, putem personaliza pantofii cu inițialele tale. Vom configura împreună pantofii doriți într-o aplicație bazată pe tehnologie AI și vei putea vedea cum arată produsul dorit înainte să îl comanzi. Programează o vizită în magazin și vino să realizăm pantofi la comandă așa cum ți-i dorești!

Body Scanner Costume Barbati Made To Measure Half Canvas sau Full Canvas in Cluj Napoca la Gentlemen's Boutique pe strada Soporului nr.8 in Grand Park Residence

Programați online sau telefonic vizita dumneavoastră în magazin și haideți să luați parte la o experiență Made To Measure unică!
Vă așteptăm cu mare drag.