Experiență din viitor, stil atemporal.

La Gentlemen’s Boutique, suntem mai mult decât un magazin de modă masculină - suntem artizanii eleganței masculine, oferind o experiență vestimentară excepțională.

Bine ați venit la Gentlemen’s Boutique

Cu o prezență atât în inima Clujului, cât și online, ne-am angajat să aducem un plus de valoare în imaginea fiecărui bărbat care își dorește să-și exprime individualitatea și să strălucească în orice ocazie.

Fondată în 2017, Gentlemens Boutique S.R.L. este o prezență solidă în lumea modei masculine, având ca obiect principal de activitate comerțul cu amănuntul al îmbrăcămintei în magazinele specializate.

Despre Mine - Norbert Deac

Fondator și Director Executiv

Norbert Deac

Salut, sunt Norbert Deac, consilier vestimentar specializat și director executiv al Gentlemens Boutique S.R.L. Ceea ce fac astăzi este rezultatul unui vis transformat în realitate. Mă bucur să împărtășesc cu voi pasiunea mea pentru modă și să vă ofer cunoștințele mele în materie de stil, date metrice și consultanță de imagine, îndrumându-vă spre produse în care cred și pe care și eu le port cu mândrie. Prin serviciul de shopping asistat ofer fiecărui bărbat consiliere vestimentară în funcție de nevoia sa curentă. Indiferent dacă ai nevoie de o ținută pentru business, de ținuta de mire sau poate vrei doar să îți construiești o garderobă care să valorifice brand-ul tău personal, eu și echipa mea suntem aici să te servim și să descoperim împreună cea mai bună variantă de imagine a ta!

Istoria Gentlemen’s Boutique

Cu mândrie, vă prezentăm istoria Gentlemen’s Boutique, începută cu primul nostru magazin în Vișeu de Sus, Maramureș, în incinta complexului hotelier Gabriela de pe str. Randunelelor nr. 1. Aici, ne-am specializat în produse și servicii destinate exclusiv sectorului de ceremonie, îmbrăcând cu stil peste 2500 de bărbați de-a lungul timpului.

Datorită succesului și pasiunii noastre constante, am decis să extindem experiența Gentlemen’s Boutique într-un nou showroom de lux defășurat pe o suprafață de aproximativ 300 m2, situat pe strada Soporului nr. 8, în Cluj-Napoca.

Aici, vă oferim o întâlnire cu rafinamentul și exclusivitatea într-un cadru exclusivist, unde fiecare vizită devine o experiență unică cu ajutorul consultanților și croitorilor noștri.

Cu gândul la viitor, am digitalizat afacerea noastră prin crearea magazinului online www.gentlemensboutique.ro.

Aici, puteți comanda cu ușurință orice produs disponibil în magazinul fizic, beneficiind de livrare în doar 24 de ore.

Showroomul Gentlemen’s Boutique

Vă așteptăm cu drag în noul nostru showroom, situat pe strada Soporului nr. 8 din Cluj-Napoca, unde veți descoperi colecții Ready To Wear de excepție și veți beneficia de servicii personalizate de consultanță și croitorie Su Misura pentru toate articolele textile disponibile în magazin.

În noul nostru showroom, fiecare client beneficiază de un loc de parcare rezervat chiar în fața magazinului, asigurându-i o experiență exclusivă de la început până la sfârșit.

Pentru a aduce personalizarea la un nou nivel în showroom, suntem mândri să vă prezentăm cabina
noastră de body scanning 3D.

Această tehnologie inovatoare ne permite să scanăm tridimensional dimensiunile corpului dumneavoastră, asigurându-ne că fiecare produs realizat la comandă este perfect adaptat la forma unică a corpului fiecăruia.

Pentru cei care ne trec pragul în showroom, avem plăcerea să le oferim servicii de croitorie pentru toate produsele comercializate de Gentlemen’s Boutique.

Credem în a crea nu doar haine, ci opere de artă adaptate la matricea voastră vestimentară unică. Made to measure este promisiunea noastră că veți avea parte de o experiență vestimentară personalizată și de cea mai înaltă calitate.

Vă așteptăm să descoperiți cu noi eleganța atemporală și să vă bucurați de servicii premium în fiecare aspect al nevoii voastre vestimentare.

Norbert Deac

signature
animatie pileati

Despre Pileati

Gentlemen’s Boutique a fost conceput inițial ca magazin multibrand, oferind o selecție personalizată și atentă a celor mai rafinate și calitative branduri masculine. Deși am avut acces la o gamă largă de furnizori, post pandemie nu am întâlnit întotdeauna un raport calitate-preț corect și am fost nevoiți într-un final să facem pasul spre producția externalizată a produselor sub brand propriu, etapă care ne-a transformat dintr-un magazin de nișă într-un brand sustenabil pe termen lung, Pileati reprezentând semnătura distinctivă pe un produs lucrat cu atenție la detalii și grijă pentru mediul înconjurător, reflectând angajamentul nostru profund pentru stilul autentic și calitatea excepțională. Viziunea Gentlemen’s Boutique pentru viitor este de a lansa acest brand și în domenii precum HoReCa, parfumerie și orologerie.

Cu rădăcini istorice adânci, încă de când societatea dacică se împărțea în două clase sociale – comați și pileați (tarabostes) – Pileati reprezintă o comunitate exclusivă de bărbați care țin la statutul, prestanța și imaginea lor, iar acest aspect se reflectă atât în stilul lor de viață de zi cu zi cât și în vestimentația lor.
Semnătura Pileati este autograful calității pe operele de artă vestimentare pe care noi le producem pentru acești bărbați.