Gentlemen's Boutique Gold

Croit pentru Succes!

Din 2017, magazinul specializat bărbătesc Gentlemen’s Boutique Gold se adresează tuturor bărbaților care doresc sa adauge un plus de valoare imaginii lor optând pentru produse croite după matricea lor vestimentară.

Indiferent dacă doriți un costum de ocazie, business sau de ceremonie, la noi găsiți produse de înaltă calitate, serviciu de croitorie gratuit pentru orice produs textil achiziționat din magazinul nostru și bineînțeles consiliere vestimentară specializată adaptată fiecărui client în parte.

Magazinul nostru fizic este în Cluj Napoca, pe strada Soporului, nr. 8, bl. A1, sc. 2, parter, în cartierul Grand Park Residence, unde vă punem la dispoziție aceleași servicii și produse.

Scurt Istoric

Înființată în anul 2017, societatea comercială Gentlemens Boutique are ca obiect principal de activitate comerțul cu amănuntul al îmbrăcămintei în magazinele specializate.

Numele meu este Norbert Cristian Deac, sunt consilier vestimentar specializat și director executiv în cadrul SC GENTLEMENS BOUTIQUE SRL. Tot ceea ce fac astăzi este un vis devenit realitate. Sunt încântat să pot să fac ceea ce îmi place, să ofer celor care îmi trec pragul toate cunoștiințele mele în domeniu și să le pun la dispoziție produse în care eu cred și le recomand tuturor domnilor pentru un plus de imagine.

Am deschis primul magazin specializat exclusiv bărbătesc în orașul Vișeu de Sus din județul Maramureș, în incinta complexului hotelier Gabriela de pe str. Rindunelelor nr. 1.

Acest magazin a fost poziționat strategic – la etajul sălilor de evenimente al complexului hotelier, oferind produse și servicii bazate exclusiv pe sectorul de ceremonie.

Am îmbrăcat peste 1500 de bărbați de-a lungul activității mele profesionale și te asigur că știu să pun în valoare varianta ta cea mai bună, oferindu-ți produsele, serviciile și cunoștiințele mele în materie aplicate direct pe subiectul principal: tu.

Toate recomandările mele sunt bazate exclusiv pe matricea ta vestimentară despre care am să te învăț mai multe atunci când ne vei vizita în showroom.

După 3 ani de activitate în domeniu, am decis că este momentul să scalez afacerea, să extind compania Gentlemens Boutique realizând o investiție de peste 350,000€ deschizând un nou showroom de lux amplasat într-un cartier rezidențial din orașul Cluj Napoca, pe strada Soporului nr. 8.

De asemenea, am hotărât că este momentul să digitalizăm afacerea și așa s-a creat și magazinul nostru online gentlemensboutique.ro