MODALITĂȚI DE PLATĂ :

În cadrul magazinului fizic puteți achita atât sub formă CASH cât și cu ORDIN DE PLATĂ în baza facturii emise sau prin plata E-Pos cu CARD BANCAR – fără comision!

În cazul achizițiilor realizate prin intermediul magazinului nostru online veți putea achita atât cu ramburs la livrare cât și online, cu cardul! (zero comision pentru client)

LIVRARE:

Pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru online veți beneficia de transport GRATUIT pentru produsele care depășesc suma de 1000 RON.

*** Transportul este GRATUIT doar daca localitatea unde solicitati livrarea se afla in acoperirea Fan Courier! In eventualitatea in care solicitati transport intr-o localitate aflata la km suplimentari fata de sediul principal al firmei de curierat veti suporta costul transportului sau puteti opta pentru ridicare din sediu iar in acest caz transportul ramane gratuit!

Coletele vor fi expediate prin partenerii noștrii, Fan Courier sau Cargus (în funcție de disponibilitatea imediată pentru preluarea comenzilor). Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

RETUR:

În eventualitatea în care doriți să returnați unul sau mai multe dintre produsele pe care le-ați comandat de pe magazinul nostru online, prima condiție e că ele vor fi acceptate strict în cazul în care ele nu au suportat niciun fel de modificări/nu au defecte față de starea lor inițială așa cum au plecat de la noi din magazin.

Politica magazinului : RETURUL TREBUIE ANUNȚAT ÎN MAXIM 24 DE ORE DE LA PRIMIREA COLETULUI PENTRU A ASIGURA UN BUN TRANZIT ȘI UN STOC ACTUALIZAT ÎN PERMANENȚĂ. Conform legii, dreptul de retur este valabil 14 zile din momentul în care ați recepționat comanda iar transportul retur este suportat de către client. Adresa pentru retur este : SC GENTLEMENS BOUTIQUE SRL – Strada Soporului, nr.8, Cluj Napoca – contact : +40 747 851 068

Dacă doriți să schimbați orice produs cu o mărime mai mică sau mai mare, transportul returului este GRATUIT (valabil o singură dată, în cazul unui singur schimb).

*** Aceasta politica NU se aplica in cazul localitatilor aflate in afara ariei de acoperire a Fan Courier!

În cazul în care doriți să returnați produsul și nu doriți altceva la schimb – vreți contravaloarea produsului inapoi, banii achitați vor fi înapoiați prin transfer bancar aferent facturii storno în contul specificat de dumneavoastră în termen maxim de 7 zile lucrătoare.