Magazin-Exclusiv-Costume-Barbati-Cluj-Napoca-Gentlemens-Boutique-Norbert-Deac-
Fashion

Magazin exclusiv costume barbati in Cluj

Gentlemen’s Boutique Gold

Magazin exclusiv costume barbati in Cluj cu servicii de consultanta de imagine si croitorie dupa linia corpului tau!

Consultant vestimentar magazin costume Barbati Gentlemens Boutique Cluj

Croit pentru Succes!

Dragi prieteni si stimati clienti,

”Cine suntem?” – este numele sugestiv al primului videoclip pe care vi-l prezentam si se adreseaza in mod special tuturor celor care au aflat astazi despre magazinul nostru fizic.

Dupa cum spune si titlul, Gentlemen’s Boutique Gold este un magazin exclusiv de costume pentru barbati situat in Cluj Napoca pe strada Soporului nr.8 din cartierul Grand Park Residence.

Avem placerea de a pune la dispozitia dvs. o mini-serie de videoclipuri cu scopul de a va informa despre activitatea noastra si de a forma din punct de vedere vestimentar comunitatea care ne urmareste.

Daca va aflati in cautarea unor costume pentru barbati care sa va vina turnate pe linia corpului atunci va asteptam la noi in magazin! In cazul in care nu puteti ajunge in magazinul Gentlemen’s Boutique puteti comanda online si vom livra comanda in 24h!

In episoadele urmatoare va vom oferi diverse informatii care aplicate corect vor aduce un plus de valoare imaginii dumneavoastra.

P.S : Episodul urmator va fi despre baza unei tinute – costumul.

Transcriere Ep.1 – Cine suntem?

Magazin exclusiv costume barbati in Cluj

La inceputul anului 2017 am fondat brandul #GentlemensBoutique.

Sunt deosebit de incantat sa fac ceea ce imi place, sa ofer celor care imi trec pragul toate cunostiintele mele in domeniu, sa le pun la dispozitie produse in care eu cred si le recomand tuturor domnilor pentru un plus de imagine!


Va salut! Sunt Norbert Deac si sunt consultant de imagine la Gentlemen’s Boutique. Bazandu-ne pe datele metrice aplicam clientiilor nostri servicii de consultanta vestimentara si croitorie dupa linia corpului menite sa le ofere cea mai bune imagine a lor!


Gentlemen’s Boutique este un magazin dedicat exclusiv barbatului unde va pregatim pentru cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra! Ai idee cum sa alegi costumul potrivit pentru evenimentul la care vei participa? Stii sa il accesorizezi astfel incat sa il pui in valoare?

Vino la noi in showroom si lasa-ne sa ne ocupam de imaginea ta!

Va invitam sa va abonati la canalele noastre de social media :

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *