Despre noi – Magazin Cluj Costume Barbati – Gentlemen’s Boutique Gold

Afla mai multe despre noi si vino in Cluj in cel mai luxos magazin de costume barbati!

Gentlemen's Boutique Gold

Croit pentru Succes!

Magazinul specializat exclusiv barbatesc  Gentlemen’s Boutique Gold se adreseaza tuturor barbatilor care doresc sa adauge un plus de valoare imaginii lor optand pentru produse croite dupa matricea lor vestimentara.Indiferent daca doriti un costum elegant, un costum business sau un costum de ceremonie, la noi gasiti produse premium personalizate după nevoia și plăcerea dumneavoastră. Fiecare client in parte beneficiaza de consultanta vestimentara.

Despre noi : Magazin costume barbati situat in Cluj Napoca pe strada Soporului, nr. 8 in cartierul Grand Park Residence. Contact : +40 747 851 068

Scurt Istoric

Infiintata in anul 2017, societatea comerciala Gentlemens Boutique are ca obiect principal de activitate comertul cu amanuntul al imbracamintei in magazinele specializate.

Cine sunt eu? Numele meu este Norbert Deac. Sunt consilier vestimentar specializat si director executiv in cadrul SC GENTLEMENS BOUTIQUE SRL. Tot ceea ce fac astazi este un vis devenit realitate. Sunt incantat sa pot sa fac ceea ce imi place! Ofer celor care imi trec pragul toate cunostiintele mele in domeniu si le pun la dispozitie produse in care eu cred si pe care le port cu mandrie. Prin serviciul de shopping asistat ofer fiecarui barbat consiliere vestimentara dupa nevoia sa. Vestimentatia spune multe despre barbati iar primul pas in cladirea unui brand personal este achizitia unor costume noi croite dupa linia corpului tau.

Despre noi – Magazin costume barbati – Viseu de Sus – Cluj Napoca 

Am deschis primul magazin specializat exclusiv barbatesc in orasul Viseu de Sus,  Maramures, in incinta complexului hotelier Gabriela de pe str. Rindunelelor nr. 1. Acest magazin a fost pozitionat strategic la etajul salilor de evenimente al complexului hotelier. Acolo ofer produse si servicii bazate exclusiv pe sectorul de ceremonie. Am imbracat peste 2500 de barbati de-a lungul activitatii mele profesionale si te asigur ca stiu sa pun in valoare varianta ta cea mai buna, oferindu-ti si cunostiintele mele in materie aplicate direct pe tine. Toate recomandarile mele sunt bazate exclusiv pe matricea ta vestimentara. Te voi invata mai multe despre matrice atunci cand ne vei vizita in magazin.

Dupa 3 ani de activitate in domeniu am decis ca este momentul sa scalez afacerea, sa extind compania Gentlemens Boutique SRL realizand o investitie majoră intr-un nou showroom de lux amplasat intr-un cartier rezidential din orasul Cluj Napoca, pe strada Soporului nr. 8.  Am hotarat ca este momentul sa digitalizam afacerea si asa am conceput magazinul online www.gentlemensboutique.ro. Toate produsele disponibile in magazinul fizic pot fi comandate online cu livrare in 24h.