Fashion

Cine suntem?

Gentlemen’s Boutique Gold

Croit pentru Succes!

Dragi prieteni și stimați clienți,

Avem plăcerea de a pune la dispoziția dumneavoastră o mini-serie de videoclipuri cu scopul de a vă informa despre activitatea noastră și de a forma din punct de vedere vestimentar comunitatea care ne urmărește și cu care simpatizăm.

”Cine suntem?” – este numele primului videoclip pe care vi-l prezentăm și se adresează în mod special tuturor celor care au aflat astăzi despre magazinul nostru fizic – Gentlemen’s Boutique Gold – situat la parter în Cluj Napoca pe strada Soporului nr.8 din cartierul Grand Park Residence.

În episoadele următoare vă vom oferi diverse informații care aplicate corect vor aduce un plus de valoare imaginii dumneavoastră.

P.S : Episodul următor va fi despre baza unei ținute – costumul.

La începutul anului 2017 am fondat brandul #GentlemensBoutique.

Sunt deosebit de încântat să fac ceea ce îmi place, să ofer celor care îmi trec pragul toate cunoștiințele mele în domeniu, să le pun la dispoziție produse în care eu cred și le recomand tuturor domnilor pentru un plus de imagine!


Vă salut! Sunt Norbert Deac și sunt consultant de imagine la Gentlemen’s Boutique. Bazându-ne pe datele metrice aplicăm cliențiilor noștri servicii de consultanță vestimentară și croitorie după linia corpului menite să le ofere cea mai bune imagine a lor!


Gentlemen’s Boutique este un magazin dedicat exclusiv bărbatului unde vă pregătim pentru cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră! Ai idee cum să alegi costumul potrivit pentru evenimentul la care vei participa? Știi să îl accesorizezi astfel încât să îl pui în valoare?

Vino la noi în showroom și lasă-ne să ne ocupăm de imaginea ta!

Vă invităm să vă abonați la canalele noastre de social media :

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *