Sacouri Barbati Elegante

Ai un eveniment si cauti sacouri elegante pentru barbati? Este un eveniment de zi sau un eveniment de seara? In primul rand ar trebui sa sti ca un sacou elegant se distinge de celalte tipuri de sacouri barbatesti prin material, textura, nasturi, constructie, buzunare si design.

In mod cert un sacou cu buzunare aplicate nu este un sacou elegant pentru barbati. Un sacou elegant are buzunare tip clapeta. Este captusit integral si in general captuseala are o culoare in contrast cu restul sacoului. Nasturii sunt din corn, fildeș sau imbracati in matase naturala. Un sacou elegant poate avea reverele imbracate in matase si poate fi construit dintr-un material cu paiete la baza. Atunci cand imbraci un sacou elegant obligatoriu incaltamintea trebuie sa fie pe masura! Alege o pereche de pantofi din piele de foarte buna calitate. Nu imbraci tricou pe sub sacoul elgant, se impune camasa din bumbac fin si in general fara imprimeuri vizibile.

Sacouri Barbati Elegante – Cand doriti sa alaturati un pantalon unui sacou elegant trebuie sa aveti in vedere ca ambele piese sa fie fabricate din materiale similare. Obligatoriu sa existe contrast intre ele! Asa cum v-am spus mai sus eleganta unui sacou este redata de mai multe detalii dar cel mai important dintre toate este materialul din care este fabricat sacoul. Sacourile elegante au grade de finete foarte ridicate, de la Super 130’S in sus. (cu cat mai mare acest grad de finete, cu atat mai valoros si scump materialul) Un exemplu de sacou elegant este blazerul!

Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.