Pantaloni Eleganti Barbati

Ai nevoie de niste pantaloni noi eleganti pentru barbati? Descopera acum noua colectie de pantaloni eleganti realizati pe croi cambrat din stofe fine precum lana si casmir. Ce este de fapt un pantalon elegant? Primul semn distinct al unei perechi de pantaloni eleganti este dunga. O pereche de pantaloni la dunga este o pereche de pantaloni eleganti! Un pantalon la dunga nu se poarta niciodata mulat si nicidecum alaturi de un pantof casual sau un pantof sport. Impune pantofi intotdeauna! Dunga, acest detaliu de maestrie al croitorilor transmite celui din fata noastra ca suntem barbati ingrijiti! In general, pantalonii la dunga fac parte dintr-un costum!

Acest trend a fost “preluat” dintr- o pura intamplare! Printul Galles s-a prezentat la receptia unui hotel cu o pereche de pantaloni pe care ii avea in bagaj, iar acestia au capatat o dunga. Privitorii l-au admirat si au preluat acest stil! Pe scurt, cam aceasta ar fi istoria dungii pantalonilor eleganti. In general, pantalonii eleganti pot fi uni sau cu design in carouri sau design in dungi. Gasesti pantaloni eleganti barbati restilizati, cu o talie la baza careia ajustarea se face cu snur.

Un aspect foarte important in ceea ce priveste o pereche de pantaloni eleganti este lungimea! Dunga pantalonuliui trebuie sa cada intotdeauna pe pantof! Aceea este lungimea ideala, in momentul in care dunga pica pe siretul pantofului. Ca detaliu tehnic va recomandam ca atunci cand ajustati o pereche de pantaloni eleganti sa fiti atenti la buzunarele pantalonilor! Nu-i stramtati prea tare pentru ca acestea se vor curba si vor reda un aspect inestetic.

Afișez toate cele 2 rezultate

Show sidebar