Cauti paltoane pentru barbati?

Voi dezvolta putin subiectul paltoane barbati ca sa intelegi cu adevarat produsul si utilitatea lui. Ar trebui sa stii ca paltonul este o piesa vestimentara de tip „investitie”. De ce? Menit sa fie purtat in minim trei sezoane, paltonul are o cota ridicata de amortizare in timp. Nu este un produs pe care il cumperi zilnic deci investeste intr-un palton de cea mai buna calitate pe care ti-o poti permite – primul tau palton ar trebui sa fie un palton negru sau un palton bleumarin datorita faptului ca il vei putea asorta mai usor.

Noi comercializam doar produse fabricate din fibre naturale. In cazul de fata aceste paltoane sunt realizate pe croi cambrat din lana si casmir. Daca activezi in zona business-office poti alege un palton gri, este foarte usor de asortat atat cu un costum albastru cat si cu un costum gri! Daca doresti sa achizitionezi un palton cu scopul de il purta peste costum iti recomandam sa alegi o marime cu un numar mai mare decat marimea costumului. Asemenea costumelor barbatesti puteti achizitiona paltoane pentru barbati cu inchidere intr-un singur rand de nasturi(Single Breasted) dar si cu inchidere de tip Double Breasted (la doua randuri de nasturi).

Recomandam la paltoanele cu inchidere DB sa imbracati costume intr-un singur rand de nasturi. La paltoanele cu inchidere de tip SB inchideti mereu doar nasturele din mijloc. Cele mai intalnite paltoane barbatesti sunt cele de culoare maro camel, bleumarin, gri si negru.

Nu uita ca un palton se alege in primul rand in functie de inaltime. Paltonul potrivit realizeaza un echilibru intre trenul superior si cel inferior.

Gasesti paltoane pentru barbati in Cluj Napoca in showroom-ul Gentlemens’Boutique de pe strada Soporului nr.8 din cartierul Grand Park Residence.

Afișez toate cele 2 rezultate

Show sidebar