Costume Barbati Nunta

Ai nunta anul acesta si cauti costume pentru barbati? Vino la Gentlemen’s Boutique sa beneficiezi de consultanta vestimentara si shopping asistat in vederea alegerii tinutei potrivite! Croim fiecare costum din magazin dupa linia corpului tau in termen minim de 7 zile lucratoare! Nunta romaneasca este un eveniment plin cu de toate si in general se intinde pe durata intregii nopti! Vrem sa te bucuri de acest eveniment asa cum se cuvine, iti asiguram confortul psihic prin prisma imaginii impecabile pe care o vom construi impreuna in magazin!

Lumea este mica! Stim din experienta ca probabilitatea sa te intalnesti cu cineva imbracat in acelasi costum este uriasa! Tocmai din acest motiv pregatim fiecare colectie de costume pentru barbati in cateva zeci de modele cu o marime unica per model! Ce inseamna acest lucru? Fiecare costum disponibil in magazin este produs intr-o singura marime de la 48 la 58, odata vandut nu se reproduce. Astfel, nu ai surpriza neplacuta sa te afli la nunta cu barbati imbracati in aceleasi costume. Pantofii sunt foarte importanti! Cumpara cea mai buna calitate si ai grija sa nu te bata! Iti spunem sigur, daca nu sunt buni cand ii probezi pielea nu va ceda in timp. O pereche de pantofi care te strang iti vor afecta garantat buna dispozitie si nu vrei asta!

Te asteptam in magazinul de costume pentru barbati Gentlemen’s Boutique sa te pregatim pentru nunta asa cum se cuvine! Daca nu poti ajunge in showroom-ul din Cluj, poti comanda online si vom livra tinuta in max. 24h!

Afișez 1 - 20 din 29 de rezultate

Show sidebar

Costum Albastru Barbati Cu Vesta

Costum Barbati Albastru Carouri Grena

Costum Barbati Bej Carouri Albastre

Costum Barbati Cu Vesta Baby Blue

Costum Barbati Double Breasted Albastru Celeste

Costum Barbati Double Breasted Azur

Costum Barbati Double Breasted Baby Blue

Costum Barbati Double Breasted Gri

Costum Barbati Double Breasted Gri Dungi

Costum Barbati Double Breasted Maro

Costum Barbati Double Breasted Pastel

Costum Barbati Double Breasted Verde Olive

Costum Barbati Gri Carouri Albastre

Costum Barbati Gri Carouri Bej

Costum Barbati Half Canvas Cerruti Antracit

Costum Barbati Vitale Barberis Canonico Diplomat

Costum Bleumarin Barbati cu Vesta Albastra

Costum Bleumarin Barbati cu Vesta Bordo

Costum Business Barbati Albastru Dungi Albe

Costum Business Barbati Bleumarin Dungi Albe